social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσούκης: Ό,τι στόχο θέσαμε τον πετύχαμε στον Αττικό

Κουτσούκης: Ό,τι στόχο θέσαμε τον πετύχαμε στον Αττικό

Στον Αττικό η διοίκηση του Κώστα Αθανασόπουλου το περσινό καλοκαίρι ανέλαβε έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: Να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο στα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η αρχή έγινε πέρυσι αφού η ομάδα με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ' ΕΠΣΑ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Φέτος ο στόχος είναι ανάλογος και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν μέρα-νύχτα για την ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άρης Κουτσούκης που σχολίασε την επιτυχία που σημείωσαν οι πράσινοι την προηγούμενη σεζόν μέσω του soccerlive.gr.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Ένα χρόνο μετά την ενασχόληση μας με την ομάδα το πρόσημο μας θεωρώ ότι είναι θετικό σε όλους τους τομείς. Οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν στο έπακρο αφού φτάσαμε στην άνοδο. Όσον αφορά το κομμάτι των υποδομών το εφηβικό μας τμήμα προκρίθηκε στον όμιλο των ισχυρών όμως το σημαντικότερο είναι ότι επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο. Πρωτεργάτης σε όλο αυτό το έργο είναι ο Κώστας Αθανασόπουλος που με πολύ κόπο και τρέξιμο έχει δημιουργήσει κάτι τόσο αξιόλογο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς, Αυγέρη Πάσχο και τον Βλάσση Σέργη όπως και τα παιδιά της διοίκησης που είναι οι αφανείς ήρωες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους χορηγούς, που σε δύσκολα οικονομικά εποχές, στηρίζουν την προσπάθεια μας. Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Τα καλύτερα έρχονται..."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35