social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μένει ψηλά ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Ιπποκράτη

Μένει ψηλά ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Ιπποκράτη

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Α. Νάστου κατέβαλε με 4-1 τον Ιπποκράτη, που πλέον σκέφτεται το μέλλον του στη χαμηλότερη κατηγορία της Αθήνας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 30ο λεπτό με σουτ του Λέμη (0-1), ωστόσο στο 44' ο Φούρλας ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελεύθερου (1-1).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς και πρόσθεσαν άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή τους. Στο 58' ο Κοντός με σουτ σημείωσε το 2-1, στο 66' ο Φούρλας με πλασέ μετά από πάσα του Λερούτσου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 75' ο Κοντός αξιοποίησε ασίστ του Λερούτσου και με πλασέ έγραψε το τελικό 4-1. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η ομάδα του Περιστερίου αγωνιζόταν από το 60' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λέμη με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Βάγγερ-Κόλλιας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Σπίρι Δαούτης (73' Τζώρτζης), Παπαδημητρίου (33' λ.τρ. Μαρκάκης), Μαργαρώνης (46' Λάχας), Ελεύθερος (73' Φωτίδης), Μάλλιος, Φούρλας, Λερούτσος, Μυλωνακάκης (46' Κοντός)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Καραγκούνης): Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Παλασκώνης (81' Ανδριώτης), Παπαϊωάννου, Τσιργιώτης, Τσόκου (46' Ντονικιάν), Μηδέλλιας (64' Χήρας), Χατζηπαναγιώτου (60' Νεστουράι), Παπαλάιος, Καντζιράκης (60' Ζευγουλάς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35