social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: Αν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε, τουλάχιστον μην μας δυσκολεύετε!

Λεβέντης: Αν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε, τουλάχιστον μην μας δυσκολεύετε!

Θέση γύρω από τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ εξαιτίας του Αθλητικού Μητρώου πήρε ο Γιάννης Λεβέντης, εκπροσωπώντας τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Ο έμπειρος προπονητής τίθεται ενάντια στην προοπτική αγωνιστικών κυρώσεων εις βάρος των σωματείων που δεν θα εγγραφούν στο Μητρώο, εξηγώντας πως οι ερασιτέχνες παράγοντες, με τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο και τις μειωμένες οικονομικές δυνατότητες, είναι δύσκολο να λειτουργήσουν κατά τρόπο επαγγελματικό.

Αναλυτικά, ο έμπειρος προπονητής των «πορτοκαλί» σημειώνει στη δήλωσή του: «Πρώτο επίσημο παιχνίδι και αναβολή. Τρία χρόνια τώρα υπολειτουργούμε, παίζουμε κάτι σαν πρωτάθλημα και τη στιγμή που φαίνεται ότι θα επανέλθουμε σε μια κανονικότητα κάποιο μυαλό που δεν έχει καμιά σχέση με τον ερασιτεχνισμό αποφασίζει να βάλει όλα τα σωματεία σε περιπέτειες με επαγγελματίες προπονητές με μητρώα και πολλά άλλα. Όλα αυτά αντί να διευκολύνουν αυτό που λέγεται ερασιτεχνισμός το αναγκάζουν ή να λειτουργήσει επαγγελματικά με δικηγόρους, λογιστές ή να διαλυθεί. Καλύτερα, αν δεν ξέρετε το αντικείμενο που ασχολείστε, δεν είναι ντροπή να ρωτάτε πώς γίνεται ή στην καλύτερη περίπτωση παρατήστε τα. Ο ερασιτεχνισμός, το λέει και η λέξη, είναι κάτι που το κάνεις επειδή σου αρέσει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται στις ομάδες το κάνουν από μεράκι και βάζουν και βαθιά το χέρι στην τσέπη, γιατί τα έξοδα είναι τεράστια. Σας το γράφει ένας προπονητής ποδοσφαίρου από το 1984, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα εδώ και 24 χρόνια μαζί με τον Κώστα και τα άλλα παιδιά του συμβουλίου. Ο αγρότης, ο εργάτης, ο συνταξιούχος που ασχολείται στις ερασιτεχνικές ομάδες σιγά μην έχει την όρεξη να μπλέξει με αυτόν τον λαβύρινθο που λέγεται μητρώο. Η πρόταση 'όσες ομάδες δεν εγγραφούν στο μητρώο θα πεταχτούν και από τους δήμους έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις' είναι απαράδεκτη παιδαγωγικά και όποιος την εφαρμόσει θα έχει την κατακραυγή όσων έχουν απομείνει και σκέφτονται λογικά. Κύριοι που μας καθοδηγείτε τόσα χρόνια δεν μπορείτε με το ζόρι να μας κάνετε επαγγελματίες. Καλύτερα να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα, όπως το θέμα των ελληνικών ομάδων που είναι γεμάτες ξένους παίκτες και τα πολύτιμα λεφτά που τους δίνετε σαν κράτος ταξιδεύουν στο εξωτερικό και αφήστε μας εμάς να οραματιζόμαστε τον ερασιτεχνισμό μας που τον υπηρετούμε στα γήπεδα καμιά πενηνταριά χρόνια φορώντας φόρμες και πηγαίνοντας με τα πόδια και όχι από τα πολυτελή γραφεία με τα κουστούμια και τα αστραφτερά αυτοκίνητα. Αν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε, τουλάχιστον μην δυσκολεύετε την ήδη δύσκολη κατάστασή μας».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35