social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωτσοβός: Η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω απ' όλα

Κωτσοβός: Η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω απ' όλα

Με δήλωση του ο απερχόμενος προπονητής του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα, Νίκος Κωτσοβός αποχαιρέτησε την ομάδα της Καισαριανής και συγκεκριμένα ξεχωριστά τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, τονιζοντας ότι η αξιοπρέπεια του είναι πάνω απ' όλα.

Αναλυτικά

"Φεύγω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, αφήνοντας τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ με διαφορά πέντε βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους εξαίρετους παίκτες, έναν προς έναν, για τη συνεργασία μας. Είναι άξιοι και είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα ανεβάσουν την ομάδα στη Γ' Εθνική. Ευχαριστώ τον κο.  Χρήστο Πρίτσα, τον κο. Ηλία Μιχαηλίδη, τον Λευτέρη Μυλώνη, τον κο. Γιάννη Τσιροζίδη και τον γενικό αρχηγό, κο. Θεοδωράκη, για την τιμή και τη συνεργασία. Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ τον στενό μου συνεργάτη, Κώστα Σταμπουλίδη, αλλά και τους Θοδωρή Ποντίδη, Τάκη Κουσίδη, Βαγγέλη Ντερμιτζόγλου και τον Έκτορα Ελευθερίου.

Υ.Γ. Την αφήνω στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και μετά από 21 αγώνες, 14 φιλικούς και 7 επίσημους, όπου είχαμε μόλις μια ήττα (σ.σ. στο φιλικό με την Αγία Παρασκευή).

Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω απ' όλα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35