social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με γκολ του Γκόφα από το... κέντρο ο Νεοπεντελικός, 1-0 τον Αστέρα Γλυφάδας

Με γκολ του Γκόφα από το... κέντρο ο Νεοπεντελικός, 1-0 τον Αστέρα Γλυφάδας

Επέστρεψε στις νίκες ο Νεοπεντελικός, μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Κηπούπολη, και ανέβηκε «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Π. Κοζακόπουλου λύγισε με 1-0 τον Αστέρα Γλυφάδας χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Γκόφας από το κέντρο του γηπέδου! Ο έμπειρος άσος έπιασε το σουτ από εξαιρετικά μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε και σε σώμα αμυνομένου, με συνέπεια ο γκολκίπερ Σοφιανόπουλος να αιφνιδιαστεί και να δει την μπάλα να καταλήγει στην εστία του.

Σε αντίθεση με το μετριότατο πρώτο τους ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος και ευκαιρίες μετά το γκολ που σημείωσαν για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο».

Διαιτητές: Τζίκας, Παπαγεωργίου-Σούλτης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Τσόγκας (56' Βλάχος), Γκιονάι, Μεταξάς (46' Σίλλος), Γκόφας, Κανέλλος (25' λ.τρ. Πολυδωρόπουλος), Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Γκώνος, Αναστασιάδης (66' Μαρουλίδης), Λυμπούσης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σοφιανόπουλος, Καραφωτιάς, Καραβίδας (74' Γιαννούλης), Ε. Μπαρλαμπάς (46' Τριανταφυλλάκης), Μαντικόπουλος (46' Σαμιώτης), Γιαννακόπουλος, Α. Μπαλαφούτης, Παπακωνσταντίνου, Χ. Μπαλαφούτης, Χρυσικός, Καλαντζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35