social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» σε ματς... θρίλερ ο Αττικός, 2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου!

Τεράστιο «διπλό» σε ματς... θρίλερ ο Αττικός, 2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου!

Ανεξαρτήτως έκβασης της μάχης που θα γίνει στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ για την κορυφή, ο Αττικός αποδεικνύει πως είναι μία ομάδα έτοιμη να καταθέσει και την τελευταία... ρανίδα από τον ιδρώτα της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Το απέδειξε και στο γήπεδο Γουδή σήμερα (27/11) το απόγευμα, όπου επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Ζωγράφου σε ματς με φινάλε... θρίλερ! Μόλις στο 94ο λεπτό ο Τσοχαντάρης ευστόχησε σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μακρής και ισοφάρισε για τους κυανέρυθρους, όμως στο επόμενο λεπτό οι πράσινοι έφτασαν στο γκολ της νίκης με σουτ του Βάρσου (1-2)! Ο Γεωργαντής είχε ανοίξει το σκορ από το 21ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ έπειτα από κάθετη πάσα του Μπέλη (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με προσωπική ενέργεια και σουτ στο 60'.

Διαιτητές: Σύψας, Νάτσιος-Κούλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανής, Ντίσα, Τσιάκαλος (71' Λιόλιος), Καρακάσης, Εξηντάρης, Σπαγής (86' Δρανδάκης), Κούρα (71' Χριστόπουλος), Μακρής, Τσοχαντάρης, Τσίγκος (54' Βραχίμι), Καραμάνος (44' Σαμοΐλης). 

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Μακρής, Σωτηρίου, Κοντόπουλος (76' Βάρσος), Ματσαβέλας, Κατσούλας, Αθανασόπουλος, Χέλμης (87' Τζήλιος), Χρόνης, Γεωργαντής, Κορνελάτος, Μπέλλης (71' Γερακάρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35