social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος ο νέος προπονητής του Αττικού

Καζακόπουλος ο νέος προπονητής του Αττικού

Την πρόσληψη του Φώντα Καζακόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση του Αττικού.

Μετά από συνάντηση που έγινε με τη διοίκηση του. Κώστα Αθανασόπουλου, ο ικανότατος προπονητής που ξεχώρισε με την δουλειά την ΕΠΣ Αρκαδίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο για λογαριασμό του Λεωνιδίου όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα βρήκε σε όλα και πλέον θα προπονείται την ιστορική ομάδα του Κολωνού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή, Ξενοφώντα Καζακόπουλο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου μας συμφώνησε αμέσως αφού στη συζήτηση που έλαβε χώρα δεν διαπιστώθηκε η παραμικρή διαφορά στο κομμάτι της λειτουργίας του συλλόγου εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Πρόκειται για έναν νέο, ικανό και φιλόδοξο προπονητή που έχει δείξει διαπιστευτήρια του παρότι ξεκίνησε την καριέρα του πριν από μερικά χρόνια.

Οι συστάσεις για τον κ. Καζακόπουλο είναι ενθαρρυντικές και αυτό αποτυπώνεται από την δουλειά που έκανε στην ομάδα του Λεωνίδου, πανηγυρίζοντας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους όπως ο Ερμής Μελιγούς και ο Παναρκαδικός.

Τα πρώτα του βήματα ως προπονητής έγιναν στην Άμιλλα Περιστερίου, με την οποία κατόρθωσε επίσης να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ μέσα από έναν σκληρό αγώνα με αντιπάλους ιδιαίτερης δυναμικής πριν από δυο χρόνια. 

Καλωσορίζουμε τον Ξενοφώντα Καζακόπουλο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.


Σχετικά άρθρα

Ιπποκράτης όνειρο Ι από 0-3, 4-3 τον Εθνικό Αστέρα

Το ακυρωθέν γκολ του Ηφαίστου κόντρα στον Άγ. Θωμά (vid)

ΠΟ Ψυχικού: «Έντυσε» στα πράσινα τον Γεντίκη ο Πετρίδης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35