social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει ανοδικά η Λυκόβρυση, 3-0 τον Παράδεισο στην Πεύκη

Συνεχίζει ανοδικά η Λυκόβρυση, 3-0 τον Παράδεισο στην Πεύκη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Λυκόβρυση, μετά το επιβλητικό 7-0 επί των Αμπελοκήπων, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στην πρώτη της υποχρέωση για το 2023, η ομάδα του Κ. Ιωάννου επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο της Πεύκης απέναντι στον Παράδεισο, οι άνθρωποι του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αρβανίτη και τη συμπεριφορά του πρώτου βοηθού Νάτσιου. Στο 9ο λεπτό ο Σχίζας άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 56' ο Σουλιώτης πέτυχε το 0-2 και στο 92' ο Παπαχρήστος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 85' αποβλήθηκε ο Στούλης επειδή «γρονθοκόπησε σφοδρά αντίπαλο», όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος, με τους γηπεδούχους ωστόσο να εκφράζουν έντονες ενστάσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού -όπως υποστηρίζουν- ο ποδοσφαιριστής σχεδόν δεν ακούμπησε τον αντίπαλό του, όταν άνοιξε τα χέρια του για να τον παρεμποδίσει να ολοκληρώσει την ντρίμπλα του.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Νάτσιος-Ζήσης

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξάφης, Χαβενετίδης, Χριστοφιλόπουλος (65' Ζιώρης), Λεφάκης, Στούλης, Καραλής (88' Σιμιτζόγλου), Παπαστεργίου (65' Μιχαλάς), Λ. Πετόκου, Πέττας, Κ. Πετόκου, Γιαννόγλου (76' Χριστόπουλος)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζέλης, Καβαλάρης, Σχίζας (88' Κατσιώρας), Τασιούδης, Σογωνίδης (70' Παπαχρήστος), Πετράκης (88' Σέργης), Μπεζάνης (85' Κορρές).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35