social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Πανιώνιο Καισαριανής και Παράδεισο Ι Ένταση στην εξέδρα μεταξύ φιλάθλων

Ισοπαλία για Πανιώνιο Καισαριανής και Παράδεισο Ι Ένταση στην εξέδρα μεταξύ φιλάθλων

Δεν ανέδειξε νικητή το μπαράζ κατάταξης που αφορά την παραμονή στην Β' ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Πανιώνιο Καισαριανής και τον Παράδεισο αφού οι δυο ομάδες έμειναν.... σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο 0-0.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία εντός ντέρμπι πλην το γκολ, ωστόσο, αυτά που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Προς τα μέσα του α μέρους αρκετοί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκαν απειλητικά προς φίλαθλο του Παράδεισου, με την ένταση να λήγει μετά από την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Ωστόσο.... το έργο συνεχίστηκε και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα όταν συνέβη το ίδιο σκηνικό, με αποτέλεσμα ο φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας να τραπεί σε φυγή, με την αστυνομία να φθανεί αργοπορημένη στο συμβάν.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Καπίρη αφού θεωρούν ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λιάπα στο 67' με κεφαλιά μετά από κόρνερ. 

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Πανιώνιου Καισαριανής είχαν την υπεροχή χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν αισθητά όμως ο Παράδεισος ήταν αρκετά επικίνδυνος κάθε φορά που έφευγε στην κόντρα. Μάλιστα στο 3' η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι σε φάουλ του Μιχαλά, και σε προσπάθεια του Γούλα στο 90+1'. 

Τραγική η διαιτησία του Καπίρη, κυρίως για την απόφαση του να ακυρώσει το γκολ του Πανιώνιου Καισαριανής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Χάλαρης, Οικονομόπουλος (46' Παριανός), Μελιγός (65 Γκόφας), Απέργης, Αλεξίου, Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αϊβάζης, Ντόκος, Χατζηστεφάνου, Ασωνίτης.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου) Γούλας Κ., Ζιώρης (50' Στούλης), Μιχαλάς, Σφύρης (50' Χριστοφιλόπουλος), Χαβενετίδης, Καραλής, Γούλας Ι., Δόσης (83' Βρανάς), Πετόκου Λ., Λεφάκης, Πετόκου Κ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35