social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικη με ανατροπή το Χαϊδάρι, 3-1 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Νικη με ανατροπή το Χαϊδάρι, 3-1 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Χαϊδάρι που επικράτησε με 3-1 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και παρέμεινε στην 1η θέση της κατάταξης μαζί με τον Μικρασιατικο Αστέρα.

Η ιστορική ομάδα παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, πέτυχε την ανατροπή και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιώργο Παληγεώργο που σημείωσε δυο γκολ έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο 24' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιόση, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα αφού 4' αργότερα ο Παληγεώργος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στο Χαϊδάρι για το 2-1, με τον Γκρέμπι 2' αργότερα να δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας στους γηπεδούχους για το 3-1.

Στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για την Δάφνη ο Χριστόπουλος.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Γιαννακόπουλος (90+3' Βρεττας), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Λαγός, Αντωνόπουλος, Ζαχαρίου (90+3' Κωτσαδάμ), Καμπεράι, (90+3' Παπαδόπουλος) Παληγεωργος (83' Δράμης), Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (90' Χλωρός).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Μπότος, Δερμιτζάκης, Πάλλας, Ξύδης (50' Παπαδόπουλος), Χριστόπουλος, Λιοσης (75' Σαντζώνη), Ραπτης, Γιαννούλης (75' Δάμης), Βλαχάκης Ε., Βλαχάκης Ι. (63' Ζαμπέτης), Κωνσταντινίδης.

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35