social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολα η Πεύκη, 6-0 τον Άτλαντα Κυψέλης

Εύκολα η Πεύκη, 6-0 τον Άτλαντα Κυψέλης

Δεν δυσκολεύτηκε η Πεύκη να κάμψει την αντίσταση του Άτλαντα Κυψέλης και να επανέλθει στην κορυφή του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, προσπερνώντας τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

H ομάδα του Κ. Μαυρίδη επικράτησε με 6-0, με τον Χαραλάμπους να σημειώνει χατ τρικ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσότρας έκανε το 1-0 με σουτ, ενώ στο 31' ο Σπυριδάκης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λιάσκος για το 2-0. Στο 50' ο Μπάρε σούταρε εύστοχα για το 3-0, για να περάσει στο ματς στη θέση του Σπυριδάκη ο Χαραλάμπους και να πετύχει άλλα τρία γκολ (71', 88', 92'), διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Να σημειωθεί ότι στο 25ο λεπτό είχε σουτ στο δοκάρι ο Φάρκωνας.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Αργυριάδης-Τσάγκαρης

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Πολυμέρου, Γιαννίκος (84' Γεντίκης), Ντέντια, Τσότρας, Μπούντρας (84' Βουτάς), Λιάσκος (66' Μακρής), Μπάγιας, Σπυριδάκης (66' Χαραλάμπους), Α. Μπάρε (84' Β. Μπάρε), Φάρκωνας

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Σ. Νάσι (39' Κόστα), Τσιτσόπουλος, Ζίκα, Κοσμίδης, Τελάι, Κώης (63' Λιβάνιος), Καραφλής (55' Τσαλαβούτας), Β. Νάσι, Καβαλιέρης, Α. Νάσι (63' Σαρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35