social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Απόλλων Χαλανδρίου το ντέρμπι, 1-0 τον ΠΟ Ψυχικού

Ο Απόλλων Χαλανδρίου το ντέρμπι, 1-0 τον ΠΟ Ψυχικού

Κυριάρχησε στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου κόντρα στον ομόσταυλό του ΠΟ Ψυχικού ο Απόλλων Χαλανδρίου και πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 1-0, στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Ένα υπέροχο γκολ του Στεργιώτη με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για τους κυανόλευκους προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο» και να παραμείνουν σε απόσταση... βολής από την πρωτοπόρο Πεύκη. Παράλληλα, όμως, αποσπάστηκαν ακόμη περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στη μάχη τίτλου, έχοντας εξασφαλισμένη τη δεύτερη θέση.

Στο 30ο λεπτό, λοιπόν, οι παίκτες του Χρ. Βλάχου συνεργάστηκαν υπέροχα έξω από την περιοχή του Χρανιώτη και ο Στεργιώτης με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για το 1-0. Στο 51' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για επαφή της μπάλας με «απλωμένο χέρι αμυνομένου μέσα στην περιοχή».

Γκολ: 30' Στεργιώτης με αριστερό πλασέ

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Μπακογιάννης-Κατελανάκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Νίνος (68' Παναγιώτου), Ζώης (46' Κανδεράκης), Στεργιώτης (90' Παπαγεωργίου), Χαραλάμπους (72' Παγώνης), Τζάκσον

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Παναγιώτης Γκίκας): Χρανιώτης, Κούκος, Γιατράκος, Κυρίτσης, Τσίκος, Μέξας (72' Χαλάς), Αλιάι (46' Δαγρές), Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μαραβελάκης, Κώτης (65' Κοτσώνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35