social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστικός ο Αττικός, 5-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Καταιγιστικός ο Αττικός, 5-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Είχε... κέφια ο Αττικός στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (19/3) το πρωί στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος και έφτασε σε άνετη νίκη απέναντι στον Ορφέα Αιγάλεω.

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με το ευρύ 5-0, το οποίο είχε διαμορφωθεί ήδη από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κοντόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), για να αναλάβει δράση ο Χέλμης και με δύο προσωπικά γκολ στο 24' και στο 30' να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 44' ο Δουληγέρης κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 4-0, ενώ στο 48' βρέθηκε απέναντι στον Μακρή, αλλά «έσπασε» την μπάλα στον Σούφλα, ο οποίος σκόραρε για το 5-0. Έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να σκέφτονται τα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου πιθανόν να χρειαστούν βαθμούς για να μην μπουν σε περιπέτειες.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Λιαμπότης-Ματσούκας

ΑΤΤΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καραμαλίγκας (70' Μακρής), Σωτηρίου, Ντζέλιας, Μιράκα, Ματσαβέλας, Αθανασόπουλος, Χέλμης, Κορνελάτος, Δουληγέρης, Σούφλας (55' Μπέλη), Κοντόπουλος (50' Σαρίδης)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος (40' λ.τρ. Αγγελόπουλος), Σάκαλος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Σαρδέλης, Νεστουράι, Τριανταφυλλίδης, Γεωργόπουλος (60' Μανώλικας), Κονγκίνη, Ανδρονιώτης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35