social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξανά στα «σαλόνια» η Πεύκη! - Υποβιβάστηκε ο Ιάσων (2-0)

Ξανά στα «σαλόνια» η Πεύκη! - Υποβιβάστηκε ο Ιάσων (2-0)

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πεύκης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Πεύκης και του Ιάσονα για την τελευταία αγωνιστική.

Χαρά και ενθουσιασμός στις τάξεις των γηπεδούχων για τη νίκη με 2-0 που σήμανε άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ, στεναχώρια και απογοήτευση σε εκείνες των φιλοξενούμενων, που υποχρεώθηκαν σε υποβιβασμό στη Γ' Κατηγορία!

Η ομάδα της Πεύκης, η ομάδα του Κ. Μαυρίδη, πανηγύρισε μία πανάξια άνοδο, μία σπουδαία επιστροφή στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας έναν στόχο που είχε μείνει να... εκκρεμεί από την περσινή σεζόν!

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, που σημαδεύτηκε από τις αγχώδεις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51ο λεπτό. Ο Κουρεμάδας υπέπεσε σε σκληρό φάουλ, αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τον Μπανιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ και να γράφει το 1-0 μέσα σε αποθέωση! Τα πράγματα, πλέον, είχαν απλοποιηθεί για την Πεύκη, που έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 62' με δράστη τον Σπυριδάκη. Ο χαρισματικός άσος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία σε φάση διαρκείας και με σουτ σημείωσε το 2-0, φτάνοντας συνολικά τα 20 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ενδεικτικό της κυριαρχίας των πρωτοπόρων στο δεύτερο ημίχρονο είναι το γεγονός ότι είχαν και τρεις προσπάθειες σε δοκάρια με πρωταγωνιστές τους Φάρκωνα, Α. Μπάρε και Σπυριδάκη.

Από την άλλη, η νεανική ομάδα του Ιάσονα έκανε μία αξιέπαινη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας πως, παρά την πικρή έκβαση, το μέλλον της ανήκει!

Διαιτητές: Τσατσούλης, Μαρκαντωνάτος-Βλατάκης

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Β. Μπάρε, Γκούντρας (90' Ψωμίδης), Α. Μπάρε (65' Γεντίκης), Μπανιάς, Σπυριδάκης, Φάρκωνας (83' Πολυμέρου), Χαραλάμπους (83' Ντούνης)

ΑΟ ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης (65' λ.τρ. Παππάς), Μπράβος, Αλετράς, Γλέζος, Κουρεμάδας, Τραγανός, Κεφαλάς (62' Μπαϊρακτάρης), Βιτσέρσκι (65' Κατραμάδος), Κερασιώτης, Μουλάι, Γέρος (55' Αποστολόπουλος). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35