social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου για ΕΠΟ: Ο χαρακτήρας μου δεν είναι για αυτό το ποδόσφαιρο!

Δημητρίου για ΕΠΟ: Ο χαρακτήρας μου δεν είναι για αυτό το ποδόσφαιρο!

Αποστάσεις από φαινόμενα και καταστάσεις που παρατηρούνται στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε ο Παναγιώτης Δημητρίου στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ.

Σε μία αποστροφή του λόγου του, ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε σε κακώς κείμενα των επαγγελματικών κατηγοριών, φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι ένας αγώνας που θα έπρεπε να είναι γιορτή, όπως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, πραγματοποιείται χωρίς τη συμμετοχή κόσμου! Αναλυτικά το σχετικό σχόλιο:

«Εμείς στην ΕΠΣΑ είμαστε εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ήμουν εννέα μήνες πρόεδρος στην Ομοσπονδία. Άλλα συμφέροντα, άλλοι νόμοι, άλλος κόσμος. Ο χαρακτήρας μου δεν είναι για αυτό το ποδόσφαιρο. Κατόρθωσα τουλάχιστον να κάνουμε έναν τελικό, όσο ήμουν πρόεδρος, με 50.000 κόσμο, παρότι είχαμε κάποια μικροεπεισόδια από 100 φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Αλλά το να φτάνουμε στο σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε τελικό με κόσμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ή οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων να μην μπορούν να βλέπουν αγώνες στις έδρες των αντιπάλων τους. Δεν νομίζω ότι σαν λαός μας αρμόζει αυτό που βλέπουμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35