social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσινιάς: Χαμηλά η μπάλα και σκληρή δουλειά

Τσινιάς: Χαμηλά η μπάλα και σκληρή δουλειά

Ο Νίκος Τσινιάς τα τελευταία χρόνια έβαλε το συναίσθημα πάνω από τον εγωισμό και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο πολυτάλαντος μέσος αποτελεί τον οδηγό στην επιτυχημένη πορεία του Άγιου Θωμά που μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς με τον ίδιο να αναλύει μέσω του soccerlive.gr το μυστικό της επιτυχίας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Η χρόνια έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. 6Χ6 στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε την πορεία μας στο κύπελλο στις 20 ομάδες της Αθήνας. Το μυστικό της επιτυχίας πρώτα απ όλα είναι αυτή η οικογένεια που έχουμε και βγαίνει κάθε βδομάδα στο γήπεδο. Επίσης δουλεύουμε σκληρά από την αρχή στις προπονήσεις και έτσι έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρομο ακόμα πρέπει να δείξουμε διάρκεια και να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το προσεχές ματς που ακολουθεί δήλωσε: "Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ποσειδωνα Γλυφάδας στο Γουδί και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση τους διότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και σίγουρα θα θέλουν να ανακάμψουν. Να έχουμε υγεία και όλα τα αλλά θα έρθουν"!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35