social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι... μεταγραφές του Τριφυλλιακού!

Οι... μεταγραφές του Τριφυλλιακού!

Είθισται η πλειονότητα των αθηναϊκών σωματείων να αποκτά ποδοσφαιριστές, πολλούς ή λίγους, είτε με μεταγραφή είτε ως ελεύθερους.

Ο Τριφυλλιακός αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς λειτουργεί με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων στηρίζεται πραγματικά στους δικούς του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προάγονται από την Ακαδημία και «ψήνονται» για να αποτελέσουν το... αύριο της ομάδας! Πάνω σε αυτή τη λογική, λοιπόν, έχουν «ανέβει» ήδη επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δουλέψουν με τον Γιώργο Κατσαρό προκειμένου να προετοιμαστούν καταλλήλως και να ανταποκριθούν μεσοπρόθεσμα στις ευθύνες που πηγάζουν από μία θέση στην αρχική ενδεκάδα μίας ομάδας. Είναι ο μεσοεπιθετικός Θανάσης Φέρλιας (2005), ο αμυντικός Βαγγέλης Λιάπης (2006), ο επιθετικός Πέτρος Βιτζηλαίος (2006), ο αμυντικός Γιάννης Τσιάτσιος (2006), ο αμυντικός Σπύρος Παπαθανάσης (2006), ο μέσος Αντώνης Γκιώνης (2006) και ο επιθετικός Ζήσης Σφακιανάκης (2005).

Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο Τριφυλλιακός, είναι ο τρόπος με τον οποίο οδηγείται σε επιτυχημένες σεζόν όπως η πρόσφατη!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35