social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πάει για νέο μπαμ με Ταβάρες η Νέα Ιωνία!

Θέμα soccerlive I Πάει για νέο μπαμ με Ταβάρες η Νέα Ιωνία!

Αλλεπάλληλα είναι τα «χτυπήματα» στη Νέα Ιωνία, οι άνθρωποι της οποίας δημιουργούν ρόστερ... Γ' Εθνικής!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την επίθεση, μετά τον Φερναντίνιο, είναι ο Φάμπιο Ταβάρες με συνεχόμενες εμφανίσεις στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Πορτογάλος «μάγος» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και συνεχίζει στα τοπικά της Αθήνας με σκοπό να βοηθήσει στην υλοποίηση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Έπειτα από από ένα χρόνο σε Αστέρα Καισαριανής και Ασπρόπυργο και έχοντας συμπληρώσει δεκαετή παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, ο 34χρονος άσος τίθεται στα πλάνα του Γαληνού Νικολαιδη, ο οποίος βλέπει με ικανοποίηση το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του να αναβαθμίζεται καθημερινά.

Ο ύψους 1,87 στράικερ έχει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Europa League την περίοδο που άνηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, κάτι που δείχνει τη σπουδαιότητα της μεταγραφής από πλευράς διοίκησης. Η Κέρκυρα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του υψηλόσωμου κυνηγού αφού το 2015 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε πάλι στη Σούπερ Λιγκ. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο "Φάμπι" έχει αγωνιστεί 37 φορές πετυχαίνοντας 1 τέρμα. Ακολούθησαν Απόλλωνας Πόντου, Ρόδος και Νίκη Βόλου μετρώντας στην Football League 34 συμμετοχές έχοντας πετύχει 3 γκολ. Την αγωνιστική σεζον 2019-2020 το νέο απόκτημα της ομαδας μας αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό όπου πέτυχε 8 γκολ ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του.

Την διετία 2020-222 άνηκε στην Ηλιούπολη έχοντας πολύ καλη παρουσία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35