social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεμούδιασμα» με... νίκη για Ελευθερούπολη, 2-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

«Ξεμούδιασμα» με... νίκη για Ελευθερούπολη, 2-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη ροή των προπονήσεων είχαν σήμερα (19/8) το απόγευμα ο Απόλλων Χαλανδρίου και η Ελευθερούπολη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 σε ένα φιλικό που είχε διάρκεια δύο ημιώρων. Στο 20' ο Παντελαίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1) και στο 50' ο Θανάσης με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 0-2. Στο 60', δηλαδή στο τελευταίο του αγώνα, ο Ζώης μείωσε για το τελικό 1-2 με κοντινό πλασέ.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό των Μπουργάνη και Παπαγεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από σύγκρουσή τους κεφάλι με κεφάλι που -ευτυχώς- δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): (α' ημίχρονο) Τρουπάκης, Παπαδάκης, Πρόξενος, Κιούσης, Αγγελόπουλος, Μπεθάνης, Νίνος, Ζώης, Χαραλάμπους, Λυμπερόπουλος (5' λ.τρ. Παπαγεωργίου), Κούρος

(β' ημίχρονο) Καλλιαμπάκος, Μακρής, Νούσης, Καναλουπίτης, Μπουργάνης, Βλάχος, Παπουτσής, Παγώνης, Αγκόλλι, Βασιλακόπουλος, Παπαγεωργίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Κολονέλος, Στεφανής, Παναγόπουλος, Δ. Παπαδημητρίου, Παπαμαύρος, Γκιτάκος, Χαλκιαδάκης, Λ. Λέκκας, Παντελαίος, υπό δοκιμή, Παππάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Β. Παπαδημητρίου, Τραϊκόπουλος, Ψυλλάκης, Τουρίκης, Θανάσης, Γ. Λέκκας, Κόσι.

 


Σχετικά άρθρα

Δύσκολα τη μαχητική Αλσούπολη ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Πεύκη - Άγιοι Ανάργυροι: Όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη διακοπή!

Οι σημερινοί αγώνες στην ΕΠΣΑ (17/10)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35