social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Κούτρο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Ανακοίνωσε Κούτρο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, Γιάννη Κούτρου ανακοίνωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

  Το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κούτρο. Πρόκειται για σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας, η οποία κατάφερε να τον ντύσει στα "κυανόλευκα", μετά απο συντονισμένες κινήσεις του προέδρου Τάσου Τσακόγιωργα, που του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ήδη ο Κούτρος προπονείται μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ, υπό τις οδηγίες του Ηλία Τζεμόπουλου.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι 31 ετών, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ πανηγυρίσει ανόδους.
Την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας, όπου πέτυχε την άνοδο στην Γ' Εθνική. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον ιστορικό Φωστήρα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο ανόδους, απο την Δ' στην Γ' εθνική και στην συνέχεια στην Β' Εθνική κατηγορία.
Το 2014-15 φόρεσε τα χρώματα της Δόξας Βύρωνα στην Γ΄Εθνική, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τον Πανναξιακό. Επέστρεψε και πάλι στον Φωστήρα, ενώ την σεζόν 2017-2018 έπαιξε στον Αστέρα Βάρης.
Την περίοδο 2018-2019 ήταν στην ομάδα του Σαρωνικού Αίγινας, ενώ για δύο σερί χρόνια επέστρεψε για να αγωνιστεί και πάλι στον Πανναξιακό.
Την σεζόν 20-21 μάλιστα, ήταν από τους κορυφαίους της νησιώτικης ομάδας στην προσπάθεια που έκανε στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.
Σημαντική χρονιά για τον Γιάννη και αυτή (2021-2022) στην οποία κατάφερε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του στην Αγία Παρασκευή, την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ενώ την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Άγιο Δημήτριο.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κούτρο στην οικογένεια της Θύελλας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35