social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αθηναϊδα και Άρη Καλαμακιου (0-0)

Μοιρασιά για Αθηναϊδα και Άρη Καλαμακιου (0-0)

Σε ένα ματς που είχε ισορροπία στο μεγαλύτερο μέρος του Αθηναϊδα και Άρης Καλαμακίου έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν με αυτό το τρόπο από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την πρωτοβουλία χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες. Σε μια από αυτές ωστόσο η Αθηναϊδα είχε δοκάρι  σε σουτ του Φρατζέσκου στο 30'. Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και είχε την πρωτοβουλία μέχρι το 75'. Εκτοτε ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 κρίνεται δίκαιο. Από τη στιγμή που ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες (83') λόγω αποβολής του Κακούτη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σκοράρουν όμως μοιραίος του αγώνα ήταν ο Φρατζέσκος που στις καθυστερήσεις έχασε σπουδαία ευκαιρία.

. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο προπονητής των νεοφώτιστων, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μειμαρογλου, Βασιλειαδης, Κουτράκης (53' Κοντης), Ρωμανός, Δρόης, Βαρρας, Ντιντιφας (81' Κυριφίδης), Μαυρομματάκης (71' Κανδαλέπας), Φίλος (71' Δούκας), Λίτσο (53' Βαγγελής), Φρατζέσκος. 

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (90' Βασιλειάδης), Μπακαδήμας, Κακούτης, Δημογιάννης, Μουτσης (46' Μιχαλακόπουλος), Προμπονάς, Τζίμας (86' Χιονης), Μπαλατσούρας, Μπρίλης (80' Ελευθεριάδης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35