social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» ο ΓΣ Αργυρούπολης στη Λυκόβρυση (1-2)

Σπουδαίο «διπλό» ο ΓΣ Αργυρούπολης στη Λυκόβρυση (1-2)

Το μέταλλο της ομάδας που πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Αθήνας έβγαλε σήμερα (4/11) στη Λυκόβρυση ο ΓΣ Αργυρούπολης και πανηγύρισε μεγάλη νίκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων, οι «πορτοκαλί» του Γ. Λεβέντη επικράτησαν με 2-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο, που μέχρι σήμερα είχε μόνο νίκες στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, από την άσπρη βούλα ο Δρακοντίδης νικήθηκε από τον Ε. Κορρέ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει ακολούθως και τη νέα προσπάθεια του έμπειρου άσου! Το υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου μέρους εξελίχθηκε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, για να φτάσουμε στο 56' όπου ο ΓΣΑ πήρε το προβάδισμα. Ο Ρουμπελάκης κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά από άτσαλο μαρκάρισμα του Κορρέ και ο Δρακοντίδης αυτή τη φορά αποδείχθηκε εύστοχος, σημειώνοντας το 0-1. Η ισοφάριση για τη Λυκόβρυση ήρθε στο 71' χάρη σε κοντινή προσπάθεια του Δουληγέρη μετά από ασθενή απόκρουση του Τσιτσίλια σε σουτ του Πετράκη (1-1). Οι Αργυρουπολίτες δεν πτοήθηκαν, αντιθέτως ευτύχησαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ με αρκετή δόση τύχης! Ήταν το 84ο λεπτό όταν ο Γκρεβτσίδης πίεσε τον γκολκίπερ Κορρέ, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα πάνω του, με τον πολύπειρο φορ να την κάνει δική του και με πλασέ προ κενής εστίας να σημειώνει το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Λεονταρίδης-Νάτσιος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Ε. Κορρές, Μιγκάκης, Π. Κορρές, Σουλιώτης, Γ. Απέργης, Καβαλλάρης, Ν. Απέργης (46' Μπεζάνης), Ρομπόλας, Τριάντης (46' Παπαχρήστος), Πετράκης (81' Κορδάτσης), Χρυσογονίδης (62' Δουληγέρης)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Τσάκαλος, Μπιζίνης, Γιαννίκος, Ασημάκης, Στάθης (59' Γκοβίλας), Κωστόπουλος (89' Καραχάλιος), Κωστάκης, Ρουμπελάκης (74' Γκρεβτσίδης), Δρακοντίδης, Οικονομόπουλος (59' Κοκκινέλης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35