social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φουριόζα» στο 2023 η Κοψαχείλα, 4-1 την Ιεράπολη

«Φουριόζα» στο 2023 η Κοψαχείλα, 4-1 την Ιεράπολη

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλητικό σκορ ξεκίνησε η Κοψαχείλα τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ η ομάδα του Α. Κουφογιαννάκη επιβλήθηκε με 4-1 της Ιεράπολης, έχοντας την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις στο 3' ο Πρέντσε προειδοποίησε, στέλνοντας την μπάλα με μακρινό σουτ να «τραντάξει» το δοκάρι. Τελικά, το σκορ άνοιξε στο 20' από πλασέ του Σταμούλη (1-0), με τον Ασημακόπουλο να σκοράρει στο 40' με πλασέ για το 2-0. Στο 51' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κοπανά και ο Πρέντσε από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 3-0, με τον Σταμούλη να αναλαμβάνει πάλι δράση και με πλασέ στο 62' να γράφει το 4-0. Αξιοσημείωτο είναι πως την ασίστ για το τέταρτο γκολ την έκανε ο Βεϊζάι, στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Κοψαχείλας ως νέου μεταγραφικού αποκτήματος. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 4-1 με κεφαλιά του Λεωντσίνη στο 69'. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φόνσος και, έτσι, η Κοψαχείλα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Κατώνης-Μαρκόπουλος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Φόνσος, Ίμπρο (65' Φύτρος), Μοχαμέτι, Πρέντσε, Σανεβιράτνε, Περιμένης (55' Βεϊζάι), Μπαξεβανίδης, Σταμούλης (65' Ψαθάκης), Ασημακόπουλος, Φωτόπουλος

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Κοπανάς, Μπουρδάμης (65' Μπογδάνος), Μιχαηλίδης, Μπαντής, Λεωντσίνης, Μανιός, Τσαπουρνής (65' Παλαμάς), Κασιμάτης, Πετεινάκης (65' Μπιάζης), Παπανικολάου (65' Βιδάκης), Σταματίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35