social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαγγέλης Παπαχρήστου: Δύο ανόδους σε μία σεζόν

Βαγγέλης Παπαχρήστου: Δύο ανόδους σε μία σεζόν

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρισαν τη φετινη χρονιά είναι και ο Βαγγέλης Παπαχρήστου.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός κατάφερε κάτι εντυπωικό, αφού αγωνιστηκε φέτος σε δύο ομάδες, οι οποίες και οι δύο κατάκτησαν την άνοδο!!! Συγκεκριμένα ξεκίνησε τη χρονιά στον Γαλαξία και στη συνέχεια έπαιξε στον Ιπποκράτη.

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστου μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

<< Το καλοκαίρι μετακόμισα στον Γαλαξία από την ομάδα του Αττικου. Κυρίως το έκανα λόγο του προπονητή Νίκου Παπαδιωτη ο οποίος είναι εξαιρετικος coach αλλά και ανθρώπος.

Στην προετοιμασία είχαμε κάποιες δυσκολίες αλλά γρήγορα το παζλ συμπληρώθηκε και σχηματησαμε ένα πολύ καλό σύνολο. Έτσι ως τον Γενάρη όπου και αποχώρησα για προσωπικούς λογους η ομάδα ήταν στη 2η θέση. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα την ομάδα α σημειώνοντας 9 γκολ και αρκετές ασίστ από τις θέσεις του επιτελικου μεσου και σέντερ φορ.

Τον Γενάρη μετακόμισα στην ομάδα του Ιπποκράτη η οποία είχε τον στόχο της ανόδου. Η ομάδα είχε μια πολύ ισχυρή διοίκηση και φιλόδοξο νεαρό προπόνητη τον Βασίλη τον Βόγλη. Μια ομάδα με πάρα πολύ καλές μονάδες και μεγάλο ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις δεν ήταν δυνατόν να μην πάρει θέση της ανόδου. Εκει αγωνίστηκα μόνο ένα μισι μήνα διότι λόγω κορονοιου σταματήσαμε και πρόλαβα να σημειώσω 4 γκολ. Και από τις 2 ομάδες έχω μόνο καλές αναμνησεις...

Μακάρι να μας έβρισκε η άνοδος αυτή στο γήπεδο ώστε να μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε όπως θέλουμε.Ευχομαι γρήγορα να μπορέσουμε να βγούμε όλοι υγιείς απ αυτη τη περιπέτεια και να γυρίσουμε στα γήπεδα τη νέα σεζον χωρίς φόβο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. >>


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35