social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Φοίνικας την «ματσάρα» της χρονιάς, 3-2 τον Χαραυγιακό με 9 παίκτες!

Ο Φοίνικας την «ματσάρα» της χρονιάς, 3-2 τον Χαραυγιακό με 9 παίκτες!

Στο γεμάτο στάδιο της «Χωράφας» στο Περιστέρι, ο Φοίνικας έκανε την ανατροπή στην ανατροπή (1-0, 1-2, 3-2) και με σκορ 3-2 πήρε το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και μία από τις… ματσάρες της σεζόν 2023-24 κόντρα στον Χαραυγιακό!

Τα κατάφερε, μάλιστα, με αριθμητικό μειονέκτημα και έφθασε, έτσι, τους 32 βαθμούς στην 3η θέση, στο -1 από τη 2η που κατέχουν οι Ηλιουπολίτες και στο -2 από την κορυφή και τα Βριλήσσια!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ (0-0). Ο Φοίνικας μπήκε δυναμικά, ήταν ανώτερος ως το 25’ και έκτοτε οι «νερατζούρι» ισορρόπησαν, έχοντας και δοκάρι με τον Μιχαηλίδη στο 32’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε, πέρα από το έκρυθμο κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες ελέω της… δίψας για τη νίκη, αλλά και μερικές αποφάσεις του διαιτητή που δημιούργησαν αρκετές διαμαρτυρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 47’ με σουτ του Αθανασάκη από το ημικύκλιο της περιοχής (1-0), όμως στο 61’ αποβλήθηκε ο Αναγνωστόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Τουγουντζόγλου (η πρώτη ήταν για έντονη διαμαρτυρία). Οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη το εκμεταλλεύτηκαν και πέτυχαν δυο γκολ. Πρώτα στο 65’ με «ριμπάουντ» του Βουρλούμη σε σουτ του Γκούγκα και απόκρουση του Πετράκη (φωνές του Φοίνικα για οφσάιντ) και έπειτα στο 70’ σε… σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων που δημιούργησε ο Νίκου και κοντινό πλασέ του Γκούγκα για το 1-2.

Ολα έδειχναν πως ο Χαραυγιακός είχε τον έλεγχο, όμως στο 79’ οι Περιστεριώτες πήραν ρίσκα, πίεσαν και η μπάλα έφθασε στον Λαγό που «κρέμασε» τον Μπέτσκο με ένα «γεμάτο» σουτ εκτός περιοχής και με κόντρα σε αμυντικό για το 2-2! Δυο λεπτά αργότερα, ο Λαγός είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ έξω από την περιοχή του Χαραυγιακού, ο Φοίνικας είχε, πλέον, 9 παίκτες, όμως στο 84’ ολοκλήρωσε την… επική ανατροπή με γέμισμα του Οκσίσογλου, πάσα του Κόρδα, κίνηση και τελείωμα του Αθανασάκη από τα αριστερά για να έρθει η… έκρηξη από συναισθήματα στο 3-2, αλλά και στη λήξη του αγώνα!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Κ., Ίσσα Α. - Μημίδης Α. (Παράπονα εκατέρωθεν)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Νιτσόγλου (72’ Ιροδότου), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (88’ Καρακασίδης), Κορδάς, Μαρκαντωνάτος (63’ Διονυσόπουλος), Λαγός, Αθανασάκης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Μπέτσκο, Αναστασόπουλος, Τσοντάκης (51’ Χάσι), Μιχαηλίδης, Πάσα (51’ Κουντουριώτης), Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (60’ Κουζέλης), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Βουρλούμης.


Σχετικά άρθρα

Νέος προπονητής στον Ηφαιστο ο Αλέκος Ριζος

Ήθελαν κάτι περισσότερο Πεύκη και Π. Φάληρο (0-0)

Βερούτης: «Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης να μπει στην elite του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35