social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ώρα... κορυφής για τη Νέα Ιωνία,1-0 την Πεύκη

Ώρα... κορυφής για τη Νέα Ιωνία,1-0 την Πεύκη

Μόνη πρώτη στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ βρίσκεται η Νέα Ιωνια που επικράτησε με 1-0 της Πεύκης και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το χθεσινό 1-1 ανάμεσα στο Ηράκλειο και τα Σούρμενα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Στο α μέρος μέχρι τα πρώτα 40' η Νέα Ιωνία είχε φλύαρη κατοχή, με τους γηπεδούχους να απειλούν από εκείνο το σημείο και μετά.

Συγκεκριμένα στο 43' χάθηκε σημαντική φάση με τον Ραυτόπουλο μετά από πάσα του Πλατέλα. Στις καθυστερήσεις του α μέρους οι γηπεδούχοι απώλεσαν τρεις σημαντικές στιγές πριν φτάσουμε στο 52' όπου ο Τζαμάι ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα για το 1-0. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε πιο εύκολα απ'' όσο αποτυπώνει το τελικό 1-0 αφού η Πεύκη δεν απείλησε ποτέ ενώ το συγκρότημα του Δ. Παπασπύρου είχε τις στιγμές του για να τελειώσει το ματς.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος, Χατζηεωργίου, Τζαμάι, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Φερναντινιο (68' Μαρούσης), Αποστόλου (12΄Μπαστας), Λημνιος (68' Ταβάρες), Πλατέλλας (80' Σπυριδάκης), Αντωνόπουλος (80' Αγγελής).

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέτζας) Αφουξενίδης, Μπαζώρας (90' Γιαλομος), Ξένος, Παπαδόπουλος, Μαρκούσης, Σκυφτας, Κοτσιρης, Μπουραζάς, Βασιλι, Μάρκου, Πάσχος (90' Λιβεριαδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35