social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέκτησε Σπαγή ο ΑΟ Ιλίου

Απέκτησε Σπαγή ο ΑΟ Ιλίου

Η χειμερινή ενίσχυση στον ΑΟ Ιλίου ξεκίνησε από τα μετόπισθεν και με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Παντελή Σπαγή ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ανδρέα Νάστου. Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

«Ένας πύργος στον κεντρικό άξονα του Α.Ο. ΙΛΙΟΥ από τη νέα χρονιά μαζί μας. Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής εντάσσοντας
στο ροστερ, τον έμπειρο Παντελή Σπαγή, κεντρικό χαφ, ο οποίος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχοντας περάσει από Απόλλωνα Αθηνών, Τριγλία Ραφήνας, Β' Εθνική Βύζαντα Μεγάρων, Ν. Ιωνία, Χολαργό, ΠΑΟ Ρουφ, Π. Φάληρο, Χολαργό, Γκυζιακό, Αστέρα Ζωγράφου και Ιπποκράτη. Με την εμπειρία του και τα φυσικά και τεχνικά προσόντα του αναμένουμε να γίνει ο παίκτης με μεγάλη επιρροή στον κεντρικό άξονα. Δηλώνουμε τη χαρά μας για την απόκτηση του και του ευχόμαστε υγεία και να ενισχύσει την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35