social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Νέα Ιωνία: Χριστουγιεννιάτικος μποναμάς με Μαρίνου!

Θέμα soccerlive I Νέα Ιωνία: Χριστουγιεννιάτικος μποναμάς με Μαρίνου!

Η κάθε ομάδα κρίνεται από τις κινήσεις που κάνει κάθε μεταγραφική περιόδο αναφορικά με το στόχο που έχει θέσει.

Η Νέα Ιωνία έδειξε ότι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός και έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στην Γ' Εθνική κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του Φίλιππου Κουλούρη συνεχίζει τις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη χειμερινή μεταγραφικη περίοδο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες, η προσφυφική ομάδα προχώρησε σε κίνηση ματ εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Γιάννη Μαρίνου.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τον Ηλυσιακό, αρκετές ομάδες επικοινώνησαν με τον ικανότατο άσο ωστόσο η Νέα Ιωνία, κέρδισε την υπογραφή του. 

Ο 31χρονος μέσος που τελευταία χρόνια μετράει μόνο τίτλους σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και από την 1/1 θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηλυσιακός όπου είχε σημαντική συνεισφορά στην άνοδο της ομάδας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής καθώς έχει περάσει από Απόλλων Σμύρνης. Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άγιο Ιερόθεο, Αστέρα Μαγούλας, Σέρρες, Πανελευσινιακό, Παναργειακό, Ιάλυσο, Διαγόρα, Άγιοι Ανάργυροι και Φωστήρα.


Σχετικά άρθρα

Μπενέτος στον Ήφαιστο Περιστεριου

Μικρ. Εθνικός Αστέρα: Αδιαπραγμάτευτο αγαθό η ΥΓΕΙΑ -Περαστικά σε Γκλεζάκο-Πλακάλι

Ανακοινώνεται ο Νικολαϊδης στον Ήφαιστο Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35