social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Τσουκαλά στον ΠΑΟ Ρουφ

Επίσημο του Τσουκαλά στον ΠΑΟ Ρουφ

Η μετακίνηση του Σωκράτη Τσουκαλά στον ΠΑΟ Ρουφ, για την οποία σας είχε ενημερώσει το Soccerlive, πήρε «σάρκα και οστά»!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής επισημοποίησε τη συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους, προχωρώντας και στην καθιερωμένη, αναμνηστική φωτογράφιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παίκτης του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Σωκράτης Τσουκαλάς!
Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 31χρονο (γενν. 7/7/1992) ποδοσφαιριστή Σωκράτη Τσουκαλά, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος άσος έχει διαγράψει μια σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ κατά το διάστημα 2011-2013 αγωνιζόμενος στην Super League 1, καθώς και της Ιταλικής Παλέρμο (2010-2011).
Ακολούθησαν ο δανεισμός του από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης και έπειτα φόρεσε τα χρώματα ομάδων όπως ο Φωκικός, ο Πανσερραϊκός, η ΑΕ Σπάρτη, ο ΑΟ Χαλκίδας, ο Ασπρόπυργος και ο Αστέρας Βλαχιώτη.
Έπαιξε επίσης στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και τον Άρη Πετρούπολης πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ αποτέλεσε και τον τελευταίο του σταθμό πριν γίνει παίκτης της Αούστρια.
Ο νέος παίκτης της ομάδας μας μετρά πολλές συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να δώσει λύσεις με την παρουσία του σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.
Σωκράτη, καλωσόρισες στην αθλητική οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35