social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε ο Αστέρας Ζωγράφου, σκόραρε ο Άτταλος (3-1)!

Νίκησε ο Αστέρας Ζωγράφου, σκόραρε ο Άτταλος (3-1)!

Στο γήπεδο Γουδή ο Αστέρας Ζωγράφου πήρε τη νίκη απέναντι στον Άτταλο και επανήλθε στις επιτυχίες, μετά από τρεις αγωνιστικές στις οποίες είχε ισάριθμες ήττες.

Ωστόσο, η είδηση από τη σημερινή (20/1) αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πέτυχε το πρώτο της γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα (!), σκοράροντας μόλις στο 2ο λεπτό για πρώτη φορά μετά από 14 αγωνιστικές!

Ήταν ο Τσιαπραΐλης ο παίκτης που βρήκε ... δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση για το 0-1. Ωστόσο, η «απάντηση» από πλευράς κυανέρυθρων δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 7ο λεπτό ο Τσιάκαλος ισοφάρισε σε 1-1 με προσωπική ενέργεια και σουτ. Στο 25' ο Κούρρα ολοκλήρωσε προσωπική ενέργεια και με πλασέ σημείωσε το 2-1, ενώ στο 58' ο Ξηντάρης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κυριαζής για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Τζίβρας, Νάτσιος-Παπαγιαννάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Σαμοΐλης, Τηγανίτας (76' Δρακάς), Στεργίου, Τούντας, Εξηντάρης, Κολοκυθάς (58' Μπλιώνας), Κούρρα, Μάντζαρης, Κυριαζής, Τσιάκαλος, Καραμάνος (68' Αθανασάκος)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Δεμεσλής, Κορλιές (65' Ασημακόπουλος), Κουτσόπουλος, Σταθάς, Χριστοδουλάκης, Φουσέκας (73' Δράκος), Σουλταμπαλόγλου (58' Αμπαζάι), Τσουλάκος, Μαρούσος (65' Λιμάι), Τσιαπραΐλης, Γκέλμπεσης (58' Κασνέτσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35