social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-0 τον Άτλαντα Κυψέλης

Άνετα ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-0 τον Άτλαντα Κυψέλης

Έφερε στα... μέτρα του ο Ορφέας Αιγάλεω το παιχνίδι με τον Άτλαντα Κυψέλης και πήρε τη νίκη με 3-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κόκκινοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Μαρμαρά μετά από προσπάθεια του Σελμανάι (1-0), ενώ στο 30' ο Λουμίδης ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο προσωπική ενέργεια και, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ορφέα μετά την επιστροφή του, σκόραρε για το 2-0 με πλασέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Σελμανάι με υπέροχο πλασέ.

Γκολ: 2' αυτ. Μαρμαράς (σε προσπάθεια του Σελμανάι), 30' Λουμίδης με προσωπική ενέργεια και πλασέ, 85' Σελμανάι με πλασέ

Διαιτητές: Τζανόγλου, Αθανασάκης-Κόλλιας

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Αγγελακόπουλος, Σακάκος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Λούκας (75' Κονγκίνη), Λουμίδης (83' Αγγελόπουλος), Βίλα, Σελμανάι, Λάπας (83' Σιόζιος), Χαρίτος (70' Μαλεσσόβας)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Μάρκου, Κόστα (76' Βούλγαρης), Αποστολάκης (76' Μπάρε), Κοσμίδης, Μαρμαράς, Γκίκας (46' Τσαλαβούτας), Κώης, Λιβάνιος, Α. Νάσι, Καβαλιέρης, Σ. Νάσι (60' Οουνγού).

 


Σχετικά άρθρα

Επική ανατροπή τα Μελίσσια, 3-2 τη Δάφνη στο Π. Φάληρο!

Καφτάνης: Δεν επηρεαζόμαστε από την κρισιμότητα του αγώνα

Λαζάρου: «Πρώτο φιλικό μετά την αποχή, πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35