social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπαλάρα» η Νίκη Αλίμου, 3-0 τον Γκυζιακό!

«Μπαλάρα» η Νίκη Αλίμου, 3-0 τον Γκυζιακό!

Μία θαυμάσια... παράσταση έδωσε η Νίκη Αλίμου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καλαμακίου το πρωί της Κυριακής (29/1) και πέτυχε μεγάλη νίκη με το ευρύ 3-0 απέναντι στον Γκυζιακό.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ, η δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου ήταν εκπληκτική, έπαιξε απολαυστικό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μία πεντακάθαρη επικράτηση απέναντι στους πρωτοπόρους. Έδειξε, παράλληλα, πως με την έως τώρα συγκομιδή έχει αδικήσει εαυτόν και ότι θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα.

Από τα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Γ. Μούτου ήταν κυρίαρχοι, περιορίζοντας τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο. Στο 19ο λεπτό πήραν το προβάδισμα όταν ο Καλέργης εκτέλεσε με άψογο τρόπο φάουλ στην «καρδιά» της άμυνας και ο Ντάμιαν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εννέα λεπτά μετά (28') έγινε το 2-0 με υπέροχο σουτ του Δήμου από τα όρια της περιοχής. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για τη μείωση του σκορ και, μάλιστα, είχαν κάποιες καλές στιγμές, εκ των οποίων μία μεγάλη τριπλή ευκαιρία για να φτάσουν σε αυτή. Η συγκεκριμένη φάση ολοκληρώθηκε με καταπληκτική απόκρουση του Παπαχρήστου στο κοντινό σουτ του Καββαδία και σε μία περίπτωση, όπου η παραβίαση της εστίας φάνταζε βέβαιη!

niki-alimou-gkiziakos-2.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανέρυθροι πήραν πάλι τα ηνία του αγώνα και με αξιοθαύμαστη κυκλοφορία, κατάφεραν αφενός να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις, αφετέρου να γίνονται συχνά πυκνά απειλητικοί. Μέχρι το 80ο λεπτό χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Έκτοτε οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» το παιχνίδι, «σβήνοντας» κάθε ελπίδα του Γκυζιακού για θετικό αποτέλεσμα. Αφού πρώτα στο 83' ο Καραμπής «σημάδεψε» δοκάρι με κοντινό πλασέ σε διπλή προσπάθεια, δύο λεπτά μετά ο Λααρούσι από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 3-0 μέσα σε αποθέωση από την εξέδρα και ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο!

Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος, Παπαθανασίου-Καρακατσάνης

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Παπαχρήστος, Φύτρος, Γιαουπάι (15' λ.τρ. Τούσα), Ντάμιαν (77' Ανδρίτσος), Θυμιανός, Μελάς, Ντάπε (66' Καραμπής), Δήμος, Λασηθιωτάκης, Λααρούσι, Καλέργης

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κώστας): Λογοθέτης, Κωνσταντόπουλος, Λούλο (60' Χαραλάμπους), Πάντζι, Τσιάρος, Σκόρδος, Καββαδίας (73' Κολοβός), Κοντίδης, Ντούσιος, Φίλος, Μοσεσβίλι.

niki-alimou-panigiriko-me-gkiziako-2.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35