social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για Κορωνίδα, «ζημιά» για ΠΟ Ψυχικού (1-1)

«Ανάσα» για Κορωνίδα, «ζημιά» για ΠΟ Ψυχικού (1-1)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Κορωνίδα και ΠΟ Ψυχικού για τη 16η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να προσθέτουν έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους και τους φιλοξενούμενους να χάνουν έδαφος στη μάχη τίτλου στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κόκκινοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Παπαδάκη (1-0), ωστόσο οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 61' με σουτ του Γεντίκη, στο οποίο η μπάλα βρήκε και σε σώματα, αλλάζοντας κατεύθυνση (1-1). Έκτοτε, ο ΠΟΨ είχε την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές, όμως και η Κορωνίδα έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μούτσα στο 94' η μπάλα σταμάτησε σε δοκάρι της εστίας.

Διαιτητές: Γουρέλης, Κούλης-Δηλγερίδης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου, Κορρές, Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι (61' Τσελέντης), Μαύρος (89' Μπρούμας), Παπαδέλης, Παπαδάκης (67' Μούτσα), Κοτόβ (61' Ιακωβίδης)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Τσέλικας, Γιαννίκος, Τρυφωνίδης, Τσιρώνης, Μακρίδης (46' Καραγιάννης), Γεντίκης (92' Μέξας), Ρίζος (67' Γραμμένος), Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Ηλιακίδης (67' Κώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35