social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα νίκη με ανατροπή ο Κένταυρος, 2-1 τον μαχητικό και άτυχο Ήφαιστο

Νέα νίκη με ανατροπή ο Κένταυρος, 2-1 τον μαχητικό και άτυχο Ήφαιστο

Δεύτερη σερί νίκη, με ανατροπή για τον Κένταυρο Βριλησσίων, επιβλήθηκε με 2-1 του μαχητικού και άτυχου Ηφαίστου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΙΑΦΑΣ

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες. Χορταστικό το πρώτο μέρος, με τρία γκολ και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες, έδειξαν επιθετική διάθεση με το καλημέρα. Ο Ήφαιστος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 20', όταν ο Φουκούλης γέμισε όμορφα στην αντίπαλη περιοχή, ο Σκούμας κατέβασε και πλασαρε σωστά για το 0-1. Δεν κράτησε πολύ η χαρά της ομάδας του Περιστερίου, αφού οι παίκτες της ομάδας υπέπεσαν σε αρκετά αμυντικά λάθη, με τον Κένταυρο να ισοφαρίζει στο 21' με τον Καβαλάρη ενώ, στο 38', ο Τσαντήλας γύρισε τούμπα το ματς. Καλός ο ρυθμός ναι στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν, ενώ, παράλληλα, είχαν και από ένα δοκάρι. Στο 55' ο Βλάχος σουτάρει απο μακριά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα, ο Σκούμας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε εντός περιοχής. Στο 69' η άτυπη ισοφάριση στα δοκάρια ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα του Κεραμά. Ο Ήφαιστος μέχρι το φινάλε έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο δεν του χαμογέλασε η τύχη. Με κόντρες απειλούσε από πλευράς του ο Κένταυρος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Λιαπίδης, Καβαλάρης, Φελέκης (15' Κεραμάς), Μανίκας (68' Μπούρης), Τσαντήλας (79' Γκέζος), Γεωργουδάκης, Νιτσάκης (68' Κουδούνας), Αλεξανδράξης (79 Γιαννακου)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Τρακόσης (86' Κέσκος) Γονής (64' Κολονέρος), Λάγγας, Ράπτης (79' Ρέτσος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35