social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 90' με Βραχίμη ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου!

Στο 90' με Βραχίμη ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου!

«Πατάει» καλύτερα στην Κατηγορία ο Αστέρας Ζωγράφου και αυτό συμβαίνει χάρη στη σημερινή (2/3) νίκη του με 1-0 απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου!

Η ομάδα του Μ. Ραφαηλίδη πήρε «τρίποντο» από... χρυσάφι χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βραχίμη στο 90ο λεπτό! Ο 27χρονος άσος υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής μετά από απομάκρυνση και αφού στόπαρε με το στήθος έπιασε ένα δυνατό σουτ με το οποίο την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Νωρίτερα είχε γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για να προηγηθούν, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε εξ επαφής κεφαλιά του Καρακάση στο 35'. Οι κυανέρυθροι ενέτειναν την πίεσή τους στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, χάνοντας κι εκεί κάποιες ευκαιρίες για γκολ, όμως μεγάλη στιγμή είχαν και οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια σε προσπάθεια του Νίτα.

Διαιτητές: Φωτάκος, Αγγελάκης-Γεωργίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Αθανασάκος (78' Ζαφείρης), Στεργίου, Τούντας, Εξηντάρης, Καρακάσης (51' Μάντζαρης), Μπλιώνας (66' Δρακάς), Τσάκαλος, Βραχίμη, Τζίγκος (66' Ιωαννίδης), Καραμάνος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (78' Θεοδωρακόπουλος), Νίκος (63' Π. Μήτρος), Ζαρκαλής (63' Χασιώτης), Πρίνος, Βασιλείου, Ζαφειράτος (88' Σάσσαλος), Ν. Μήτρος, Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35