social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλειδώνει» την παραμονή ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη με «X-Factor» Κιρτζιαλίδη, 1-2 τον Ήφαιστο στο Περιστέρι!

«Κλειδώνει» την παραμονή ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη με «X-Factor» Κιρτζιαλίδη, 1-2 τον Ήφαιστο στο Περιστέρι!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι από τα εναπομείναντα του στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ κέρδισε ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη χάρη στα δυο γκολ του Κώστα Κιρτζιαλίδη στη νίκη 2-1 στο Περιστέρι επί του τοπικού Ηφαίστου, τον οποίο άφησε στην 13η θέση με 31 πόντους, όμως για καλή του… τύχη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου «σόκαρε» τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο Ίλιον, επίσης, με 1-2, διατηρώντας το -1 από την 12η θέση!

Από τη δική τους μεριά, οι «κυανόλευκοι» έφθασαν τους 38 βαθμούς στην 8η θέση και πλέον, θα πρέπει να κάνουν… ζημιές κόντρα σε Άγιο Δημήτριο (εντός), Άρη Καλαμακίου (εκτός) και Κένταυρο Βριλησσίων (εντός). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΑΟ Περιστερίου, φιλοξενούν τη Θύελλα και ολοκληρώνουν τη σεζόν στον Άλιμο κόντρα στους Τράχωνες!

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Γραμματικός

 

Στο α' ημίχρονο οι σημαντικές φάσεις ήταν τα δύο γκολ του Κιρτζιαλίδη για τον Απόλλωνα! Το πρώτο ήλθε στο 27’ από τη μεταβίβαση του Καλομοίρη στον αριστερό εξτρεμ που πετάχτηκε πίσω από την άμυνα και με ωραίο τελείωμα κέρδισε τον Μπότο. Το δεύτερο γκολ στο 43’ είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές! Ο Καλομοίρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κιρτζιαλίδη μόνο του απέναντι τον Μπότο, τον προσπέρασε και πέτυχε το 0-2, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Σκούμας προσπάθησε να μειώσει σε δύο στιγμές, στο 52' και στο 65', όμως τα κατάφεραν στο 73’ χάρη στον Κολονέρο έπειτα από τη σέντρα του Σκούμα (1-2). Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δυο πιθανά πέναλτι. Στο 74' για σπρώξιμο του Λάγγα και για χέρι στο 86'. Τέλος, το 1-3 δεν έγινε με τον Νόκα στο 90+4’, επειδή ο διαιτητής Κατοίκος έδωσε επιθετικό φάουλ στον ίδιο.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κ. Κατοίκος, Λ. Τσολακίδης, Χ. Νικολάου

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Αγοραστός, Πάζα, Ράπτης, Τρακόσης (46' Γονής), Ρέτσος (46' Κολονέρος), Λάγγας, Σκούμας.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χάσκης, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης (90+2’ Τσαλέρας), Χρήστου, Δημητρόπουλος (70’ Μπούσι), Πετανάι (70' Δούρος), Καλομοίρης (90' Νόκα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35