social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιος Δημήτριος το ντέρμπι, 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ που φωνάζει για την διαιτησία!

Ο Άγιος Δημήτριος το ντέρμπι, 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ που φωνάζει για την διαιτησία!

Ο Άγιος Δημήτριος πανηγύρισε το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 46 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι παρότι ισοφάριστIκαν από μια εξαιρετική ομάδα που έβγαλε αρκετές φάσεις στο γήπεδο βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν το νικητήριο γκολ στο 83' και να πάρουν το 14ος τους τρίποντο για φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αούστρια έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσολακίδη κυρίως για τη φάση του πέναλτι όπου έγινε το 1-1. Συγκεκριμένα, η ομάδα του κέντρου θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Αγιου Δημητριου θα έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη με το διαιτητή του αγώνα να μην δείχνει καθόλου κάρτα σε αυτή τη φάση.

Φωνές στον αγώνα υπήρξαν και από τον Άγιο Δημήτριο όταν στο 33' ακυρώθηκε ως οφσαίντ γκολ του Κωτσοβού.

Στο 17' ο Βαφειάδης έκανε το 1-0, με τον Παλάτσιο με πέναλτι στο 70' να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 83' ο Νομικός πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις ευκαιρίες του ο ΠΑΟ Ρουφ είχε δυο δοκάρι με τους Γιακουμάκη και Στατήρη.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης, Ντάφλας (46' Νομικός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (71' Μιτσάνι), Βλάμης, Βαφειάδης (90 Τζινευράκης), Κασπίρης (90' Λαϊτσας) Κωτσοβός.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Νάσι (88' Σιμάκου),Ηρακλής (71' Βουρνάζος), Μανέτας, Λαδάς (88 Καψης), Στατήρης (83' Παλαντέσκου), Κατσής (46' Τσουκαλάς Σ.), Παλάτσιος, Αναστασίου, Γιακουμάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35