social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Ντέρμπι τοπικό, ντέρμπι σωτηρίας...

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Ντέρμπι τοπικό, ντέρμπι σωτηρίας...

Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το Πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και με δεδομένο ότι η μάχη για την πρώτη θέση έχει κριθεί προ πολλού, το ενδιαφέρον έχει μετατεθεί αποκλειστικά στον αγώνα που γίνεται χαμηλά στην κατάταξη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, το ματς που ξεχωρίζει είναι το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Περιστερίου και τον Ήφαιστο, όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τη νίκη και οι «οικοδεσπότες» θα μπουν σε μπελάδες αν δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Σε εξίσου δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που φιλοξενείται στον Άλιμο από τους Τράχωνες και είναι υποχρεωμένος να ψάξει τουλάχιστον βαθμό, ενώ την έδρα τους θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν ο Πανερυθραϊκός και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, υποδεχόμενοι τον Χολαργό και τον Άγ. Θωμά αντίστοιχα, προκειμένου να κάνουν βήμα προς την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Υπό άλλες συνθήκες θα πρόσφερε βαθμολογικό κίνητρο και η μάχη της Θύελλας Αγ. Δημητρίου με την Αθηναΐδα, όμως ο διαφαινόμενος υποβιβασμός του Φωστήρα από τη Γ' Εθνική δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στις ομάδες που θα καταλάβουν τη 14η θέση στους δύο ομίλους της Α' Κατηγορίας.

Ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του πρωταθλητή Αστέρα Καισαριανής με τη μοναδική ομάδα που τον νίκησε φέτος, τον δεύτερο Κένταυρο Βριλησσίων.

Ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη φιλοξενεί τον Άγιο Δημήτριο και ο ΠΑΟ Ρουφ τον Άρη Καλαμακίου σε άλλες δύο συναντήσεις ομάδων που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35