social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ικανοποίηση στην Ειρήνη Πετρούπολης - «Συνεχίζουμε το όραμά μας»

Ικανοποίηση στην Ειρήνη Πετρούπολης - «Συνεχίζουμε το όραμά μας»

Τους λόγους τους για να νιώθουν χαρούμενοι έχουν στην Ειρήνη Πετρούπολης, η πρώτη ομάδα της οποίας κάνει τη δική της προσπάθεια στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, με εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες με ευρεία σκορ κόντρα σε Χαλκηδονικό και Πατήσια. Με αφορμή και το πρόσφατο ματς, μάλιστα, οι άνθρωποι της Ειρήνης θέλησαν να ευχαριστήσουν την ομάδα των Πατησίων για τη φιλοξενία της στο ματς του πρώτου γύρου και να ευχηθούν να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Β' Κατηγορία. Στη δημοσίευσή τους μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, αναφέρουν:

«Σε ένα αγώνα γιορτη που την παράσταση έκλεψαν για ακόμα μια φορά τα παιδιά της ακαδημίας μας, το Ανδρικό μας τμήμα με μέσο όρο ηλικίας τα 17,5 έτη, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το Χαλκηδονικο (4-0), τα παιδιά μας πήραν ακόμα μια σπουδαία νίκη απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του ομίλου μας τα Πατήσια.

Η Ειρήνη επικράτησε με σκορ 4-1 σε ενα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθουν να παρουσιάσουν ορθολογικο ποδόσφαιρο!

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Σκουφης 1, Γουτσος 2, Παππάς 1.

Συνεχίζουμε το όραμα μας με στόχο τα παιδιά της ακαδημίας μας να είναι οι πρωταγωνιστές στις επιτυχίες της ομάδας μας!

Μια ομάδα μια οικογένεια!

Ειρηνη Πετρουπολης!

Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι ανθρωποι!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35