social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: Η υπομονή όταν θες να χτίσεις μία νέα ομάδα είναι αρετή!

Λεβέντης: Η υπομονή όταν θες να χτίσεις μία νέα ομάδα είναι αρετή!

Κάποιες σκέψεις του θέλησε να διατυπώσει ο Γιάννης Λεβέντης σχετικά με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα του.

Ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στον ΓΣ Αργυρούπολης, καταθέτοντας ορισμένους προβληματισμούς για τον... δρόμο που είναι «αναγκασμένα» να ακολουθήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία προκειμένου να «χτίσουν» ομάδα σε στέρεες βάσεις. Διαβάστε παρακάτω την τοποθέτηση του τεχνικού των «πορτοκαλί» στη σελίδα του ΓΣΑ στο φέισμπουκ:

«Παίζοντας πρακτικά και όχι ιδιαίτερα καλά, παρουσία πολύ κόσμου δεν χάσαμε και συνεχίζουμε τη λίγο βελτιωμένη μας εικόνα μετά τα Χριστούγεννα. Επειδή στα τελευταία παιχνίδια γίνονται διάφορα περίεργα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Βέβαια έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε κάποιους μικρούς παίκτες που θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον. Όμως εκτός του Άτταλου που είναι αδιάφορος βαθμολογικά οι υπόλοιποι τρεις καίγονται για βαθμούς και ως εκ τούτου τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το κακό είναι ότι εμείς μετά από πολλά χρόνια έχουμε εμπλοκή στο κάτω τμήμα της βαθμολογίας και όχι στο πάνω. Θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι αν η ομάδα δεν καταφέρει να έχει σε κάθε προπόνηση τουλάχιστον είκοσι ποδοσφαιριστές από την αρχή της προετοιμασίας και όχι από τον Οκτώβρη δεν μπορεί να πάει πουθενά. Με επαγγελματίες παίκτες επίσης δεν πας μακριά και ξεμένεις γρήγορα από λεφτά και παίκτες. Η μόνη λύση είναι ένας μεγάλος κορμός με γηγενείς παίκτες και πολύ λίγους ξένους που θα βοηθήσουν αποδεδειγμένα τους μικρούς. Αυτή είναι η πολύ δύσκολη λύση και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις. Για όσους δεν ξέρουν μπάλα είναι πολύ εύκολο, για μας που βρισκόμαστε μέσα στο πρόβλημα πολύ δύσκολο. Γι αυτό και είναι πολύ λίγες οι ομάδες που μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστοί σε ένα πλάνο μέχρι να πετύχουν, που δεν είναι και σίγουρο. Η υπομονή όταν θέλεις να κτίσεις μια καινούρια ομάδα είναι αρετή».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35