social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: Καινούρια η ομάδα, θέλει υπομονή

Παπαδάκης: Καινούρια η ομάδα, θέλει υπομονή

Με εκτός έδρας αποστολή ξεκίνησε η σεζόν για τον Άγιο Δημήτριο, οι ποδοσφαιριστές του οποίου προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Κένταυρο Βριλησσίων, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου.

Με αφορμή την έναρξη της σεζόν ο Αλβέρτος Παπαδάκης μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του με το Soocerlive, σημειώνοντας ότι ο ανασταλτικός παράγοντας στην καινούρια ομάδα που «χτίζεται», παραμένει το γηπεδικό ζήτημα. «Κατά γενική ομολογία είναι ευχάριστο που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι λογικό να υπάρχει ανυπομονησία. Μας έλειψε σε όλους όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, πρόκειται για μια νέα πραγματικότητα για τον Άγιο Δημήτριο, αφού η ομάδα είναι καινούρια και θα χρειαστεί υπομονή για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή που έχει σχεδιάσει» επισήμανε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ανασταλτικός παράγοντας και για τη φετινή χρονιά θα είναι το γηπεδικό, αφού εξακολουθούμε να μην έχουμε το γήπεδο του Αγ. Δημητρίου στη διάθεσή μας. Από τη διοίκηση έγινε η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να είναι καλή η προετοιμασία μας».

Σχετικά με τον πρώτο αντίπαλο της ομάδας του, ο 53χρονος προπονητής ανέφερε: «Ξεκινάμε με εκτός έδρας παιχνίδι και κόντρα σε μία υπολογίσιμη ομάδα. Γνωρίζω από τα προηγούμενα χρόνια ότι είναι ανταγωνιστική και ιδιαίτερα στο γήπεδό της. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εμάς για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε».

 


Σχετικά άρθρα

Πρώτη νίκη για τον Κένταυρο Βριλησσίων 2-1 τον πρωτοπόρο ΑΟ Περιστερίου

Νέα βαθμολογική ανάσα για τους Αγιους Αναργύρους, 3-1 τον Κένταυρο

Αθανασόπουλος: Έχουμε προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις του αγώνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35