social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Τα πρώτα ονόματα που θα επανδρώσουν το ρόστερ

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Τα πρώτα ονόματα που θα επανδρώσουν το ρόστερ

Με αφορμή την έναρξη του προγραμματισμού, μετά την πρόσληψη του Νίκου Κωτσοβού στην τεχνική ηγεσία, ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα που θα επανδρώσουν το ανδρικό τμήμα του συλλόγου για τη σεζόν 2022-2023.

Ο λόγος για τους Γιάννη Βουτυρά, Ανέστη Αλευρή, Γιώργο Σμυρνάκη, Παναγιώτη Γκουρνέλο, Μύρωνα Ματαλλιωτάκη, Γιώργο Καραντάνη και Μιχάλη Γρυπάρη.

Παράλληλα, στο δελτίο τύπου η νεοσύστατη ομάδα αναφέρει ότι θα γίνει αξιόλογηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Κ18 καθώς και μεταγραφικές ενέργειες.

Αναλυτικά

Στο πλαίσιο του σχεδιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας συνεχίζει τον προγραμματισμό του με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα στηριχθεί και σε ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο μετά από συνάντηση που είχε ο team manager, Κώστας Σταμπουλίδης με αρκετούς ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε να βρίσκονται στο δυναμικό του συλλόγου την προσεχή περίοδο οι Γιάννης Βουτυράς, Ανέστης Αλευρής, Γιώργος Σμυρνάκης, Παναγιώτης Γκουρνέλος, Μύρωνας Ματαλλιωτάκης, Γιώργος Καραντάνης, Μιχάλης Γρυπάρης.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Γιάννη Βουτυρά που ήταν αρχηγός του Μικρασιατικού και ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία Καισαριανιώτες ποδοσφαιριστές όπως και στον Ανέστη Αλευρή που έχει στηρίξει την προσπάθεια που γίνονταν στην ομάδα του Μικρασιατικού. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν λύσεις στο μέγιστο βαθμό πλην του Μιχάλη Γρυπάρη που θα απουσιάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα καθώς θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και αξιόλογη των παικτών που προέρχονται από την Κ18 προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι από εκείνους μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην α' ομάδα.

Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει με την διοίκηση να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.


Σχετικά άρθρα

Με Σαπαλίδη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας αύξησε τη διαφορά, 0-1 την Δάφνη Π. Φαλήρου

Μικρ. Αστέρας: Παρελθόν ο Καλοπήτας!

Σεισμός στην Τουρκία: Μήνυμα συμπαράστασης από τον Μικρ. Αστέρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35