social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Επιστροφή Καλογερή στη Νέα Ιωνία

Θέμα soccerlive I Επιστροφή Καλογερή στη Νέα Ιωνία

Την περσινή χρονιά ο Αινείας Καλογερής ήταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας στην προσπάθεια που έκανε στο 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Με τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου καθώς και με την προσωπικότητα του καθόρισε σε αρκετές φορές την απόδοση του προσφυγικού συλλόγου ξεχωρίζοντας με την απόδοση του.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Πανερυθραϊκό, ωστόσο, η διοίκηση της Νέας Ιωνίας λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του από τον Πανερυθραϊκό, ήρθε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και μετά από συζητήσεις που διήρκησαν μερικές ώρες απέσπασε τη θετική του απάντηση.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός πείσθηκε για το πλάνο του προσφυγικού συλλόγου και μετά από μερικούς μήνες απουσίες επιστρέφει στην ομάδα της περιοχής του.

Με τα χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν απόλυτα στο τρόπο παιχνιδιού του Μάκη Παπαδόπουλου, ο Καλογερής ετοιμάζεται να βοηθήσει τη Νέα Ιωνία στην προσπάθεια που θα κάνει στον 1ο όμιλο της Α 'ΕΠΣΑ. Το νέο απόκτημα του αθηναϊκού συλλόγου γνωρίζει την κατηγορία αφού πέρυσι αγωνίστηκε, όπως τονίσαμε παραπάνω, στη Νέα Ιωνία ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ιωνικό, Πανναυπλιακό, Αήττητο Σπατων, Παναργειακό, ΑΕ Κηφισιάς, Αστέρα Μαγουλας, ΑΟ Θήβας, Χερσόνησο. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός διακρίνεται παράλληλα για την ταχύτητα του και την άριστη τεχνική κατάρτιση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35