social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκουμπουρδής: «Ουσιαστικοί και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Σκουμπουρδής: «Ουσιαστικοί και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Στα δυο πρώτα ματς οι Ίωνες Αλίμου αντεπεξήλθαν αφού επικράτησαν στην Εργάνη του ΑΟ Βύρωνα με 0-2 και εντός έδρας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0.

Το 2Χ2 έχει φέρει ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας αλλά κανείς δεν πετάει στα σύννεφα μιας και ακολουθεί η Σαββατιάτικη (21/10) αναμέτρηση στην Αργυρούπολη με αντίπαλο την Λαύρα.

Ο προπονητής του συλλόγου, Αντώνης Σκουμπουρδής, γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία της συνάντησης και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου όπου σχολίασε τα εξής: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μια εμπειρία . Το Σάββατο παίζουμε με μια καλοδουλεμένη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές που πρόσφατα προκρίθηκε και στους 32 του κυπέλλου» .

Ερωτηθείς εαν θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των δημοτικών εκλογών βοήθησε την ομάδα του να δουλέψει στις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική, ο νεαρός προπονητής σχολίασε: «Το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε στο να δοκιμάσουμε νέα πράγματα . Δεν βλέπω κάτι αρνητικό από αυτό το διάστημα των δυο βδομαδων γιατί εμείς δεν το αντιμετωπίσαμε σαν διακοπή. Η ρουτίνα μας ήταν ακριβώς σαν να είχαμε κανονικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35