social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περιορίστηκε στον βαθμό ο Τριφυλλιακός, 2-2 με Ορφέα Αιγάλεω

Περιορίστηκε στον βαθμό ο Τριφυλλιακός, 2-2 με Ορφέα Αιγάλεω

Η ήττα από τους Λύκους Χαϊδαρίου την περασμένη εβδομάδα τον είχε αποκαθηλώσει από την κορυφή, η νέα απώλεια τον έφερε σε θέση μπαράζ.

Ο Τριφυλλιακός έχασε νέο έδαφος στην κούρσα ανόδου στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, καθώς αυτή τη φορά έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον φορμαρισμένο Ορφέα Αιγάλεω, στην αναμέτρησή τους για την 27η αγωνιστική.

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με ανατροπές, εναλλαγές συναισθημάτων και δραματικό φινάλε!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σελμανάι (0-1), σε μία παράβαση του Παρδάλη που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους γηπεδούχους. Στο 20' ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Σαντικάι (1-1), ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τριφυλλιακός πήρε «κεφάλι» στο σκορ χάρη σε πλασέ του Γεωργίου (2-1). Στο 70' ο Σταύρου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με χτύπημα φάουλ, φέρνοντας το ματς ξανά σε ισορροπία (2-2). Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της νίκης, χάνοντας μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Μία εξ αυτών καταγράφηκε στο 88', όταν ο Βαλασιάδης «σημάδεψε» δοκάρι με δυνατό σουτ.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Βαμβακάς-Βλατάκης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης, Τσιάτσιος, Μαλλέλι, Παρδάλης, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Χάνι (48' Ζάχαρης), Γεωργίου, Σαντικάι (68' Βαλασιάδης), Πορφυρόπουλος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Δημήτρης Γράφας): Μακρής, Σταύρου, Φ. Αγγελακόπουλος (71' Κωνσταντόπουλος), Μπέλιας, Χαρίτος, Λουκάς, Λουμίδης, Βίλα (46' Μαγαλιός), Σελμανάι, Τσεσμελόγλου, Φανός (65' Βουτσιώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35