social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζευκιλής: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό»

Ζευκιλής: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό»

Ο Ηρακλής Περιστερίου προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μία από αυτές είναι και ο Κωνσταντίνος Ζευκιλής, με τον νεαρό επιθετικό (γνωστό από το επιτυχημένο του πέρασμα από την Τόλμη Περιστερίου) να επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Ο Περιστεριώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive, αναφερόμενος στην σεζόν που έρχεται, ενώ έθεσε και τους προσωπικούς του στόχους. 

 

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις σε πλήρως αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό σου και την καραντίνα;

Είναι πολύ σημαντικό για μένα που επιστρέφω,ο τραυματισμός με κράτησε πίσω ένα χρόνο όμως είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Θέλω να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής, να πετύχω όσο περισσότερα τέρματα μπορώ και να πετύχει η ομάδα μου τους στόχους που έχει θέσει για φέτος.

 

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από τους συμπαίκτες σου;

Το κλίμα είναι πολύ καλό, η ομάδα είναι ιδαίτερα οργανωμένη, ξεκινήσαμε νωρίς τις προπονήσεις και δίνουμε όλοι τον καλύτερό εαυτό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι τους επίσημους αγώνες.

 

Πόσο διαφορετικό θα είναι να αγωνιζεστε χωρίς κόσμο;

Σε όποια κατηγορία κι αν παίζει κανείς, το να αγωνίζεσαι με κόσμο πάντα σε ωθεί να δίνεις το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς φέτος θα πρέπει να προσαρμοστούμε κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες και κυρίως να ευχαριστηθούμε κάθε παιχνίδι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35