social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Νέα σούπερ κίνηση με Αθανασόπουλο ο Αττικός

Θέμα soccerlive I Νέα σούπερ κίνηση με Αθανασόπουλο ο Αττικός

Η διοίκηση του Αττικού καθημερινά συνεχίζει τις επαφές προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας ούτως ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ.

Ο πρόεδρος, Κώστας Αθανασόπουλος και οι συνεργάτες του δίνουν το... δικό τους αγώνα έχοντας καταρθώσει να κερδίσουν το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Αθήνας.

Μάλιστα, με τις κινήσεις που έχουν γίνει από το καλοκαίρι έχουν καταφέρει να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και το ίδιο επιδιώκουν να κάνουν και τη χειμερινή περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με έναν ποιοτικό μέσο που αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στον Αττικό.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αθανασόπουλο που μετά την αποδέσμευση του από τον Ήφαιστο τα βρήκε με την ομάδα του κέντρου. . Ο 29χρονος αμυντικός χαφ με μεγάλη εμπειρία στην Α' κατηγορία, αφού αγωνίστηκε με τις φανέλες των ομάδων Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, του Ολυμπιακού Λιοσίων, του Ιάσονα, της Άμιλλας και της Α.Ε. Περιστερίου είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει τον Αττικό και τον Αυγέρη Πάσχο. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35