social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν ισόπαλοι Γλυκά Νερά και Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (2-2)

Έμειναν ισόπαλοι Γλυκά Νερά και Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (2-2)

Ήταν και στην πράξη ντέρμπι, το παιχνίδι που έγινε στα Γλυκά Νερά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε όλα τα γκολ στο πρώτο του ημίχρονο. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βασιλόπουλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (1-0), όμως τέσσερα λεπτά ήρθε η απάντηση με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Ζώνα (1-1). Στο 25ο λεπτό ο Μπολέτσης έκανε το 2-1 με σουτ, όμως στο 36ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν ξανά, αυτή τη φορά με σουτ του Σεΐτι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, παρά μόνο οι ισορροπίες του αγώνα από την αποβολή του Κλωνάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Μακρής
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος (46' Θεοχάρης), Μπέλμπας, Μουρούτης, Βάρδας, Δρούγκας (59' Στίσι), Βιταλιώτης, Μπολέτσης, Βασιλόπουλος, Βλάχος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράς, Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Κλωνάρης, Καλέμι, Χατζής, Μακρίδης (68' Κολιμάτσης), Σεΐτι (45' λ. τρ. Νταβαρίνος), Μαγγίνας (90' Λαπούση).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35