social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Δεν απειληθήκαμε ούτε στιγμή!

Παπαδόπουλος: Δεν απειληθήκαμε ούτε στιγμή!

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο νικηφόρο (2-0) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου εξέφρασε ο Μάκης Παπαδόπουλος, με τοποθέτησή του στο Soccerlive.

Ο έμπειρος προπονητής του Αχαρναϊκού υπογράμμισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ πρόσθεσε ότι η στήριξη του φίλαθλου κόσμου είχε τη δική της αξίας. «Ήμασταν εξαιρετικοί και ανασταλτικά και μεσοεπιθετικά και επιθετικά. Κάναμε ένα πολύ μεστό παιχνίδι, ενώ δεν επιτρέψαμε καθόλου στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Ήταν προϊόν πολύ καλής και οργανωμένης προσπάθειας» σχολίασε αρχικά για το ματς της Τετάρτης και συνέχισε: «Χτίσαμε ένα πλάνο και το εφαρμόσαμε κατά γράμμα, με συνέπεια να μην απειληθούμε ούτε στιγμή. Ο αντίπαλος δεν είχε ούτε... ίχνος ευκαιρίας! Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ».

Στον επίλογό του, ο Μ. Παπαδόπουλος τόνισε: «Ήταν ντέρμπι, ήταν δυνατό παιχνίδι, όμως όταν μιλάει ο δωδέκατος παίκτης, τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους στο Μενίδι...».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35