social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Εξάσφαιρος» ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης, έμεινε «όρθιος» στη μάχη της σωτηρίας

«Εξάσφαιρος» ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης, έμεινε «όρθιος» στη μάχη της σωτηρίας

Πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Άνοιξης «Γ. Κυριάκης» ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης και το έκανε με επιβλητικό τρόπο!

Η ομάδα του Β. Κατσιγιάννη επιβλήθηκε με 6-0 της Δόξας, βελτίωσε τον συντελεστή τερμάτων της και έπιασε στην τέταρτη θέση τον ΑΟ Άρτεμις, παραμένοντας ωστόσο ακριβώς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού στα πλέι άουτ, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε. Στο 21ο λεπτό ο Λιάκος άνοιξε το σκορ με προσωπική ενέργεια και σουτ (0-1), με τον Κωστένογλου να γράφει το 0-2 με διαγώνιο πλασέ στο 45'. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Δημάτσας, ο οποίος με χατ τρικ εκτόξευσε το σκορ στο 0-5! Στο 47' σκόραρε προ κενής εστίας έπειτα από ασίστ του Κασιόλα (0-3), στο 57' έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα (0-4) και στο 73' Δημάτσας, πάλι προ κενής εστίας από ασίστ του Κωστένογλου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Κασιόλας στο 89' με υπέροχο «τσίμπημα» της μπάλας πάνω από τον γκολκίπερ ύστερα από κάθετη πάσα του Ρόμπολα.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος-Πολυχρονιάδης

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (Κώστας Τσεβάς): Φωτεινόπουλος, Λύρος (63' Λαμπράκης), Πάλμος, Κοσκινιώτης (78' Αποστολόπουλος), Ζαφειρόπουλος (46' Πολεμίτης), Αβαρκιώτης (63' Τσολακίδης), Κριεμάδης (46' Νυχάς), Τσιμπόκας, Ρούσσος, Μαγκανάρης, Γενούζης

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Σπανός, Στάσης, Κατσαρίδης (46' Κασιόλας), Δρόσος, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Γερογιάννης (68' Νταβώνης), Παπαδόπουλος (79' Μαρούσης), Δημάτσας, Ρόμπολας, Λιάκος (40' λ.τρ. Κωστένογλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35